Всички на  този свят смятат, че  заслужават само най-доброто. Всички 

...
Всички на  този свят смятат, че  заслужават само най-доброто. Всички 
Коментари Харесай

Карма: Защо страдат добрите хора?

 unnamed (7) Всички на  този свят считат, че  заслужават единствено най-хубавото. Всички  си мислят, че всичките им  дейности са безвредни, всичките им неистини са бели, а дейностите им  няма да имат негативно влияние върху живота им  или живота на другите хора. Ето един образец:

Всеки ден Том отива на  работа с колата си. Той в никакъв случай не закъснява. Той си прави работата и си потегля в точния момент. Един прелестен ден Том  попада в запушване и  пропуща среща, която щеше да му разреши да се издигне в службата. Том се връща вкъщи поглежда се в огледалото и си  споделя: „ Аз съм добър човек, на никой нищо неприятно не съм направил. Защо това се случи с мен? Не го заслужавам. “

Но какво в действителност се е  случило?

Късмет, карма, някаква вуду магия?

Не. Просто съвпадане.

Том всеки ден отива в офиса, само че по улиците няма тапи. Това му разрешава в точния момент да  стигне до работата си. Което, от своя страна, го прави  чиновник на месеца, и  заради тази причина е била назначена  среща – с цел да се обмисли опцията той да бъде нараснал. Ако  Том бе попаднал в запушване на другия  ден, той нямаше да обвинява  шанса или кармата за провалената среща.

Това, което се   случва – е вероятност. Кармата не играе никаква роля тук.

Втори образец

Мишел е образцова  стопанка. Тя се грижи за децата,  грижи се за фамилията, и тя спря да работи, с цел да се омъжи за Джон. След 20 години  сватбен живот Мишел научава, че нейният  брачният партньор й изневерява. Тя споделя на приятелите си, те и съчувстват,  казвайки: „ Не се притеснявай. Той не те заслужава. Трябва да се  разведеш.

В същото време, в друга част на града, Робърт е удовлетворен. Той е поканил  на среща Мишел в девети клас. Тя обаче освен му отхвърля, а го прави на  цялостен простак пред цялото учебно заведение.

„ Така ти се пада.  Кармата наистина  съществува. “ – споделя Робърт със  смях и задоволеност.

За Робърт кармата си е свършила работата.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Може би съществува карма, може би не, само че каквато и да   случката, ние  би трябвало да сме безусловно безпристрастни. Както се споделя, Гравитацията, както и кармата, са  безсърдечни..


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР